“Waar anderen stoppen gaat Schuler Natuursteen Emmen B.V. verder”

“Waar anderen stoppen gaat Schuler Natuursteen Emmen B.V. verder”

  • Schuler Natuursteen Emmen B.V.

  • Atlantis 23, 7821 AX Emmen

  • Tel: 0591 64 83 83

  • Fax: 0591 64 86 92

  • info@schulernatuursteen.nl

Over ons

Schuler Natuursteen Emmen B.V. is gespecialiseerd in bewerking en het plaatsen/aanbrengen van natuursteen en restauratie/renovatie van grafmonumenten.

Alle voorkomende werkzaamheden in natuursteen binnen en buiten behoort tot onze mogelijkheid daar vakmanschap van het zagen en polijsten van natuursteen tot onze dagelijkse werkzaamheden behoren.

Om een lang verhaal kort te maken wij zijn er voor u. Belt u of stuur een bericht met uw vraag en wij zullen u deze vrijblijvend beantwoorden. Wij kunnen u ook thuis, als u dat wenst, van deskundige adviezen voorzien.

Schuler Natuursteen Emmen B.V. staat voor stiptheid en vakmanschap. De medewerkers van Schuler Natuursteen Emmen B.V. zetten hoog in op het verbeteren van de juiste kwaliteit bij haar dienstverlening en producten met een betrouwbaar en betrokken advies wordt de mogelijkheid aan u kenbaar gemaakt.

Schuler Natuursteen Emmen B.V. zet zich in voor maatschappelijk en verantwoord ondernemen mede door producten zoveel mogelijk in eigen beheer te houden in plaats van import.

Schuler Natuursteen Emmen B.V. kan zich dan ook onderscheiden met goede prijs/kwaliteit verhouding door betrokkenheid, betrouwbaarheid en goede innovaties.

Wij kunnen u langdurige garantie bieden daar Schuler Natuursteen Emmen B.V. lid is van de ABN Algemene Bond van Nederlandse Natuursteenbedrijven.

 

“Waar anderen stoppen gaat Schuler Natuursteen Emmen B.V. verder”