“Waar anderen stoppen gaat Schuler Natuursteen Emmen B.V. verder”
trap Bianco Carrara

Bouw

Het vervaardigen/bewerken en aanbrengen van natuursteen voor vloer, wand, terras zoals keukenbladen etc. in de materialen Graniet, Marmer, Leisteen, Kwartsiet kunnen wij geheel verzorgen.

Schuler Natuursteen Emmen B.V. heeft de kennis, machines en ervaring om uw wensen te verwezenlijken m.b.t. van alle soorten bouwproducten o.a. dorpels, gevelbekleding, traptreden etc.

Vele projecten in natuursteen zijn door Schuler Natuursteen Emmen B.V. tot stand gekomen. Lijst van referenties is dan ook op verzoek leverbaar.

Door meer dan 50 jaar vakmanschap die in het team van Schuler Natuursteen Emmen B.V. aanwezig is kunnen wij u de juiste voorlichting geven m.b.t. de kwaliteit van natuursteen alsmede het aanbrengen hiervan.

Het houden van het oude vakmanschap is ook bij Schuler Natuursteen Emmen B.V. niet verloren gegaan. Het is een bekend adres in de regio voor levering van grafmonumenten, restauratie, renovatie en bouwwerken. De betrokkenheid, persoonlijkheid en persoonlijke zorg staat hoog in het vaandel, er wordt dan ook veel aandacht aan de constante verbetering en handhaving van goede kwaliteit in diensten en producten.

Uw voorstelling is onze inspiratie aan uw wensen te voldoen.

 

“Waar anderen stoppen gaat Schuler Natuursteen Emmen B.V. verder”